Effectief Counselling Coaching

Over mij

Zoals heel veel mensen werd ook ik een aantal jaren geleden geconfronteerd met een situatie in mijn naaste omgeving, waardoor mijn gevoel van welzijn behoorlijk uit balans werd gebracht.

Dit zette mij aan het denken.

Gewend om zelf verantwoordelijkheid te nemen, wilde ik mijn intermenselijke communicatie verbeteren, om zodoende beter aansluiting te krijgen met mijn gevoel van welzijn en welgevormdheid en dat van mijn omgeving.

Daarom ben ik de studie counselling-coaching gaan volgen.
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de academie voor counselling en coaching.
Deze studie opende voor mij deuren, die voorheen gesloten waren.
Ik leerde o.a. minder stress te ervaren door nog meer zelfbewustzijn te ontwikkelen.
Door meer rekening te houden met mijn normen en waarden en die van mijn omgeving, kan ik met meer verantwoordelijke diepgang communiceren en eventuele blokkades overbruggen.
Ook kwam ik meer en meer in mijn persoonlijke kracht te staan; hierdoor kan ik effectiever met situaties omgaan, waardoor ik meer tijd overhoud voor andere zaken.

Dus hoe meer zelfbewustzijn je ontwikkelt en uiteraard daarnaar communiceert en handelt, hoe beter je in contact staat met jezelf en je omgeving, hoe gelukkiger en succesvoller je wordt.
Dat is mijn ervaring.

Ik ben blij dat ik dit ontdekt heb en in praktijk breng en wil andere mensen begeleiden als counsellor-coach om meer effectiviteit en welzijn uit hun persoonlijkheid te halen.
.
Door een heldere kijk te krijgen op situaties,  kun je de juiste keuzes  maken en je plannen uitvoeren.